100 medici infecționiști din Republica Moldova au participat la conferinţa ştiinţifico-practică cu tematica : ”Actualităţi în patologiile infecţioase”.
Cuvînt de deschidere a avut Preşedintele Asociaţiei Obşteşti a Medicilor Infecţionişti, Gheorghe Plăcintă şi a abordat subiectul : ”Toxocara-problema actuală a infectologiei moderne”.
Întrucît patologia ficatului şi a căilor biliare afectează o treime din populaţia globului şi ocupă un loc important în rîndul invalidizării şi incapacităţii de muncă, la conferinţă au fost discutate metodele moderne de tratament în hepatita şi ciroza ficatului.
O soluţie sigură pentru un ficat bolnav a oferit Angela Agrigoroae, product manager Reprezentanţa Grindeks în Moldova.După o scurtă prezentare a incidenţei patologiei ficatului în Republica Moldova, doamna Agrigoroae a prezentat produsul Grinterol – un hepatoprotector de ultimă generaţie. Compania Grindeks deţine ciclul deplin de producere a Grinterolului conform standartelor europene,ceea ce asigură o calitate înaltă şi efect terapeutic garantat.