Alegeți țară

Grindeks căutare

Moldova
Meniu

Despre concernul Grindeks

SA Grindeks este o întreprindere farmaceutică internaţională, integrată vertical, din Ţările Baltice, cu o istorie originară din anul 1946

Principalele direcţii de activitate sunt: cercetarea, elaborarea, producerea şi comercializarea medicamentelor originale şi nepatentate şi a formelor medicamentoase active.

Grindeks se specializează în producerea medicamentelor pentru tratamentul patologiilor cardiovasculare, a medicamentelor ce influențează sistemul nervos central, pentru tratamentul bolilor oncologice și al diabetului.

Concernul Grindeks cuprinde 4 filiale în Letonia, Estonia şi Slovacia, reprezentanţele întreprinderii sunt deschise în 11 ţări.

Produsele sunt exportate în 84 ţări şi reprezintă 93,3 % din cifra totală de afaceri. Principalele pieţi de desfacere sunt ţările Uniunii Europene, Rusia şi alte ţări din componenţa CSI, SUA, Canada, Japonia şi Vietnam.
Acţiunile Grindeks sunt listate pe Lista oficială a Bursei de Valori din Riga NASDAQ OMX.

Informaţie cu privire la medicamentele cu prescripţie este accesibilă doar angajaţilor din domeniul ocrotirii sănătăţii. Sunteţi specialist în domeniul ocrotirii sănătăţii?

Acest site foloseşte cookie-uri pentru o mai bună experienţă de vizitare. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Detalii aici

Accept