Alegeți țară

Grindeks căutare

Moldova
Meniu

Despre concernul Grindeks

SA Grindeks este o întreprindere farmaceutică internaţională, integrată vertical, din Ţările Baltice, cu o istorie originară din anul 1946

Principalele direcţii de activitate sunt: cercetarea, elaborarea, producerea şi comercializarea medicamentelor originale şi nepatentate şi a formelor medicamentoase active.

Grindeks este specializată în producerea medicamentelor cu acţiune asupra sistemului cardiovascular, sistemului nervos central şi remedii antitumorale.

Concernul Grindeks cuprinde 4 filiale în Letonia, Estonia şi Slovacia, reprezentanţele întreprinderii sunt deschise în 11 ţări.

Produsele sunt exportate în 84 ţări şi reprezintă 93,3 % din cifra totală de afaceri. Principalele pieţi de desfacere sunt ţările Uniunii Europene, Rusia şi alte ţări din componenţa CSI, SUA, Canada, Japonia şi Vietnam.
Acţiunile Grindeks sunt listate pe Lista oficială a Bursei de Valori din Riga NASDAQ OMX.

Informaţie cu privire la medicamentele cu prescripţie este accesibilă doar angajaţilor din domeniul ocrotirii sănătăţii. Sunteţi specialist în domeniul ocrotirii sănătăţii?

Acest site foloseşte cookie-uri pentru o mai bună experienţă de vizitare. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Detalii aici

Accept