Alegeți țară

Grindeks căutare

Moldova
Meniu

Misiunea şi ideea

Misiunea

Misiunea noastră – de a face viața oamenilor mai sănătoasă și mai ușoară. Creăm soluții simple și inovatoare pentru a îmbunătăți calitatea vieții.

Viziuni asupra viitorului

Viziunea noastră – să oferim cel mai bun sprijin sănătății fiecărui om și să devenim o companie farmaceutică de talie mondială.

Valorile

Omenie – suntem onești și responsabili în menținerea sănătății, suntem receptivi și mereu gata să ajutăm.

Accesibilitate – tindem să facem lucrurile complexe ușor de înțeles, iar soluțiile în domeniul sănătății – accesibile pentru toți.

Dezvoltare – portofoliul nostru de produse satisface necesitățile moderne și stilul de viață dinamic, oferind soluții inovatoare în domeniul sănătății.

Adresarea preşedintelui consiliului SA Grindeks, Dl Kirovs Lipmans

Sănătatea populaţiei este unul din domeniile prioritare ale statului. Fiind o companie farmaceutică de nivel mondial în statele baltice şi actor influent în economia Letoniei, Grindeks simte responsabilitate pentru sănătatea societăţii şi tot ce se întâmplă în domeniul ocrotirii sănătăţii, şi, la rândul său,, face tot posibilul pentru dezvoltarea lor

Farmaceutică este un domeniu în care tehnologia evoluează foarte rapid, iar standardele de calitate sunt în creştere în fiecare an. Odată cu extinderea activităţii sale, compania investeşte în fiecare an fonduri substanţiale în dezvoltarea producţiei, cercetare şi calitate. Dezvoltarea companiei este mândria noastră! Fiind o companie stabilă şi care vizează creşterea, Grindeks este mândră de a fi unul dintre producătorii de frunte din Letonia care fabrică produse cu valoare adăugată ridicată Pornind pe calea dezvoltării, Grindeks a consolidat posibilităţile de integrare verticală, asigurând prin resurse proprii ciclul integral de producere: cercetare, dezvoltare, producerea substanţelor farmaceutice active şi formelor dozate finite, înregistrare şi vânzare

Performanţele şi realizările obţinute contribuie la participarea companiei Grindeks în dezvoltarea pe termen lung a economiei, societăţii şi mediului ambiant. Grindeks participă activ în proiectele de responsabilitate socială corporativă, acordând o atenţie specială dezvoltării ştiinţei şi educaţiei în Letonia. Diverse iniţiative sociale ale companiei Grindeks, interacţiunea strânsă cu ştiinţa şi educaţia, dialogul permanent cu profesionişti din domeniul sănătăţii şi pacienţii, precum şi gradul înalt de încredere din partea societăţii sunt vectorii principali de succes pentru dezvoltarea continuă a companiei.

Consiliul Grindeks este recunoscător pacienţilor întreprinderii, clienţilor, partenerilor, angajaţilor şi fiecărei persoane pentru ceva foarte important – pentru o sănătate bună!

Cu respect,
Kirovs Lipmans

 

Informaţie cu privire la medicamentele cu prescripţie este accesibilă doar angajaţilor din domeniul ocrotirii sănătăţii. Sunteţi specialist în domeniul ocrotirii sănătăţii?

Acest site foloseşte cookie-uri pentru o mai bună experienţă de vizitare. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Detalii aici

Accept