Alegeți țară

Grindeks căutare

Moldova
Meniu

Despre reprezentanţa Grindeks în Moldova

Reprezentanţa Grindeks în Moldova a fost fondată în ianuarie 2006.

Pe parcursul a 11 ani de activitate fructuoasă Reprezentanţa a reuşit să obţină rezultate înalte, care sunt confirmate prin cifrele de vânzări, recunoaştere din partea specialiştilor şi aprecieri pozitive din partea pacienţilor. În acest timp, Reprezentanţa a îmbunătăţit semnificativ poziţia sa în clasamentul companiilor farmaceutice din Moldova, ridicându-se de pe locul 46 în anul 2006 pe locul 16 în anul 2016.
Sănătatea oamenilor este obiectivul nostru principal, valoarea şi principiul de bază.

Reprezentanţa Grindeks în Moldova colaborează cu organele de stat, care se ocupă cu înregistrarea şi importul de medicamente, întreprinderile de comerţ cu ridicată a medicamentelor, reţelele de farmacii. O direcţie importantă de activitate a Reprezentanţei este asigurarea implementării şi aprobării medicamentelor moderne în practică medicală vastă. Implementarea stabilă a produselor Grindeks în Moldova a fost asigurată în mare măsură de încrederea înaltă a medicilor şi pacienţilor faţă de medicamentele eficiente în tratamentul celor mai actuale afecţiuni.

Datorită muncii coordonate a colectivului profesional al Reprezentanţei, compus din 11 persoane, a fost obţinută o creştere stabilă şi recunoaştere a medicamentelor Grindeks în Moldova.

Informaţie cu privire la medicamentele cu prescripţie este accesibilă doar angajaţilor din domeniul ocrotirii sănătăţii. Sunteţi specialist în domeniul ocrotirii sănătăţii?

Acest site foloseşte cookie-uri pentru o mai bună experienţă de vizitare. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Detalii aici

Accept