Pe parcursul a 11 ani Reprezentanța își îndeplinește cu succes funcțiile și a obținut rezultate bune , fapt confirmat de indicii înalți de vânzări, de recunoașterea profesioniștilor din domeniul medical și de feedback-ul pozitiv al pacienților. Grație muncii coordonate a echipei profesioniste, formată din 11 persoane, preparatele Grindeks au devenit recunoscute și solicitate în Moldova.

În conformitate cu strategia generală de dezvoltare a companiei Grindeks și cu principiile de responsabilitate socială corporativă, Reprezentanța își asumă nu numai rolul de promovare a produselor pe piață, dar, de asemenea, de educare a comunității în domeniul sănătății și medicinei, Grindeks fiind conștientă de responsabilitatea sa pentru sănătatea pacienților.

Reprezentanța organizează anual diverse activități educațional-cognitive (seminare, conferințe) pentru specialiștii din domeniul sănătății, în care experții de frunte expun cele mai recente tendințe și realizări în domeniul medicinii.

Reprezentanța Grindeks în Moldova colaborează cu instituțiile de stat care se ocupă cu înregistrarea și importul medicamentelor,cu depozitele farmaceutice și cu rețelele de farmacii .

O direcție importantă în activitatea Reprezentanței este asigurarea implementării și aprobării medicamentelor moderne în practica medicală largă. Reprezentanța lucrează cu preparate din diverse grupe terapeutice: preparate cardiace, neurologice, gastroenterologice, precum și suplimente alimentare.

Concernul Grindeks este format din 5 companii subsidiare din Letonia, Estonia, Slovacia și Rusia ; reprezentanțe ale companiei activează în 12 țări. Produsele sunt exportate în 71 de țări și constituie 91% din cifra de afaceri totală. Principalele pieți de desfacere sunt țările din Uniunea Europeană, Rusia și alte țări din CSI, SUA, Canada, Japonia și Vietnam. Acțiunile GRINDEKS sunt cotate pe Lista oficială a Bursei de Valori din Riga NASDAQ OMX.