În timpul expoziției, Grindeks va invita pentru colaborare şi alți reprezentanți ai industriei farmaceutice, făcîndu-i cunoscuţi cu substanțele farmaceutice active și formele finite.
Una dintre direcții – oportunitate căreia Grindeks îi va acorda o atenție specială este promovarea portofoliului integrat vertical al produselor companiei parteneri lor din diferite regiuni ale lumii, în special reprezentanți ai industriei farmaceutice a piețelor strategice de dezvoltare a afacerilor Grindeks în Uniunea Europeană și în țările din Asia de Sud-Est.
Produse cum ar fi oxitocina, zopiclon, imatinib și acid ursodeoxicolic, GRINDEKS le produce în cadrul ciclului integrat vertical, de la substanța activă pînă la formele de dozare finite, oferind astfel clienților ambele forme ale produsului. De asemenea, Grindeks va prezenta un medicament anticanceros , lenalidomid, și va propune posibilităţi de colaborare.
„Considerăm că participarea la cea mai importantă expoziție internaţională a industriei farmaceutice este unul dintre evenimentele principale ale anului , orientate spre deschiderea de noi oportunități de cooperare și îmbunătățirea legăturilor existente, – declară Juris Bundulis, președintele Consiliului JSC Grindeks, – vom prezenta toate avantajele produselor Grindeks , înalta calitate a cărora ne-a permis să ajungem la pacienți din peste 70 de țări ale lumii, două și jumătate de mii de reprezentanți ai companiilor farmaceutice”.
Filiala Companiei GRINDEKS – Kaltseks – se specializează în principal pe grupele de medicamente terapeutice, cu acţiune asupra sistemul nervos central, oferirind şi medicamente analgezice , anestetice pentru staţionar. În acest an, compania intenționează să își extindă poziția pe piețe noi de desfacere. Cele mai populare produse Kalceks sunt soluțiile injectabile Fentanyl, Morphine și Magnesium Sulphate. În acest an, soluţia Magnesium Sulphate a fost recunoscută de Organizației Mondiale a Sănătății ca produs de calitate . Portofoliul companiei s-a mărit cu câteva produse injectabile noi , care vor fi prezentate la expoziție. De exemplu, un complex de vitamine al grupei B, utilizat în tratamentul bolilor neurologice. De asemenea, în viitorul apropiat așteptăm confirmarea înregistrării unui analgezic – soluție injectabilă de Dexketoprofen și besilatul de Atracurium, care este utilizat în timpul intervenției chirurgicale ca miorelaxant, precum si alte medicamente care sunt în procesul de înregistrare internațională.