În 2018, „Grindeks” se va orienta strategic spre soluții complexe pentru a răspunde necesităţilor pacienților. În acest an, creșterea cifrei de afaceri va fi realizată ca urmare a creșterii exporturilor către țările din Uniunea Europeană, Rusia și alte țări CSI, Statele Unite, Canada, Japonia și Vietnam, precum și ca rezultat al exploarării noilor piețe. Piețele strategice de dezvoltare în anul 2018 sunt țările UE și țările Asiei de Sud-Est.
Odată cu dezvoltarea noilor piețe, Grindeks intenționează să investească fonduri semnificative în dezvoltare. „Creșterea cererii este cel mai important factor care mărește rata de producție. În acest sens,devine actuală problema capacităților de producție necesare, deci în acest an intenționăm să investim cel puțin 7 milioane de euro în producție în Letonia, Estonia și Slovacia”, explică președintele consiliului de administrație al SA „Grindeks” Kirov Lipman.
„Grindeks” va transmite informații detaliate despre rezultatele anului precedent către „Nasdaq Riga”, după publicarea rapoartelor financiare pentru 12 luni ale anului 2017 , la data de 28 februarie 2018, în conformitate cu calendarul financiar.